Naifanchi komt naar je toe!

Zondag 8 september organiseert de Verenigingswinkel een Sport- & Vrijwilligersmarkt in Heerhugowaard. De markt gaat plaatsvinden in de Waardergolf (in de sporthal, het zwembad en buiten). Het programma bestaat uit informatievoorziening, demonstraties, clinics en een aantal gezondheid- en fitheidtestjes, allemaal met het bovengenoemde thema. Het evenement duurt van 12.00 – 16.00 uur. Naifanchi zal hier ook aanwezig zijn (inclusief demo).

Zaterdag 14 september staan we in Middenwaard (Halfordsplein). Kom gerust even langs, en anders lopen we je wel tegen het lijf!

Middenwaard 14 september 2013

Naifanchi middenwaard 2013

Een regenachtige dag, maar des te beter voor ons. Het was lekker druk, veel bekijks op onze stand en veel vragen beantwoord. Even een bedankje voor ons flyer team: Sep, georgio, brian, iris en melissa, tof van jullie!

Vrijwilligersmarkt Heerhugowaard 2013

We hebben het goed gedaan op de vrijwilligersbeurs. Veel informatie vragende bezoeker, en veel gesproken met geĂ¯nteresseerden. Ook de demo zag er lekker strak uit. Iris, sep, brian en georgio, jullie teamkata zag er strak uit. Dank jullie wel voor jullie aanwezigheid en inzet.

No Comments Yet.

Leave a comment