Open Avond 18 September 2013

Afgelopen woensdag (18 september) hebben we onze eerste Open Avond gehad! En dat hebben we geweten ook! De opkomst in het eerste uur was geweldig. Veel kids hebben kennis gemaakt met het Shotokan Karate en hebben fanatiek meegedaan. Demonstraties van de jeugd waren strak en knalde van de energie. De hele opzet van de Open Avond was een reis door de tijd van het Karate-Do, wat 400 jaar gelden begon tot vandaag de dag en het hedendaagse gebruik van karate. Drinken en wat lekkers stonden klaar voor de actiefe kids, en koffie en thee voor de ouders.

Het tweede uur kenmerkte zich vooral door de komst van oud-leden en zeker de komst van oud-sensei! Allen hadden de gi uit de kast gehaald en waren gekomen om mee te doen. Leuk om zo oude vriendschappen te zien.

Gisteren (woensdag 25 september) hebben we 6 proefles-kids mogen verwelkomen waarvan er inmiddels 4 de aankomende tijd komen trainen. Geweldig!

Natuurlijk komt zo'n Open Avond er niet vanzelf, hiervoor zijn veel vrijwilligers voor nodig. Daarom wil ik even bedanken: Karate-kids Brian, Sep, Iris, Georgio en Melissa voor hun inzet op de publieke dagen in Middenwaard en op de Vrijwilligersbeurs, natuurlijk alle sensei van Naifanchi die hieraan hun oneindige energie aan besteed hebben, Serge Jong voor het installeren en bedienen van de geluidsinstallatie tijdens de Open Avond en Jessica van Ruiven die de fotografie heeft gedaan.

Comments are closed.