Overwin jezelf bij “Karate-Do Naifanchi”

De Koerier 4 september 2013

“De echte vijand zit in jezelf”, en na deze prachtige zomer dit jaar zal deze uitspraak voor velen onder ons treffend zijn. Het wordt dus weer tijd om er tegenaan te gaan, grenzen te verleggen en in topconditie te komen, zowel lichamelijk als ook geestelijk. Karate-Do Naifanchi is de plek waar deze balans verkregen kan worden. Deze komt zeker niet vanzelf. Het beoefenen van Karate vergt discipline en doorzettingsvermogen, de Seinsei van Naifanchi geven je hiervoor de handvaten, de rest doe je zelf. De trainingen voor beginners starten op woensdag 21 Augustus. Vanaf 8 jaar start de training om 19.00 u en om 20.00 u vanaf 12 jaar aan de Gymzaal aan de Geul te Heerhugowaard.

Tevens is er op woensdagavond 18 september een open avond van Shotokan Karate-do Naifanchi met demonstraties Karate voor zowel de jeugd als volwassenen. Van 19.00 tot 20.00 zijn de demonstraties gericht tot 12 jaar en daarna van 12 tot 70+ (actief Naifanchi lid met de meeste ervaring!).

Zoals gemeld zit de echte vijand in jezelf, versla deze en gebruik het stuk extra zelfverzekerdheid en conditie als perfect “wapen” om uitdagingen aan te gaan. Wanneer je met een lege (Kara) hand (Te) stevig in je schoenen staat zal niets je tegenhouden je eigen weg (Do) te volgen. Tot bij de trainingen of tot de open avond op 18 september!

naifanchi-krant-2013-09-04

Comments are closed.